Appelgaard

In Appelgaard voel jij je straks thuis

Als je Appelgaard woont, dan nodigt het openbare groen je uit om naar buiten te gaan. De grote hoeveelheid bomen en planten zorgen ervoor dat de wijk er mooi uitziet én trekken verschillende soorten dieren aan. Ook is er nog veel bestaand groen aanwezig rondom Appelgaard. Via de wandelpaden en fietsroutes ontdek je Beaugaard en haar landelijke omgeving. Auto’s zijn hier te gast, lekker rustig én veilig voor de kinderen. Hier vind je volop ruimte om te spelen, te bewegen en elkaar te ontmoeten.

Appelgaard is een toekomstgerichte buurt waar kwaliteit van leven vooropstaat. Waar je niet alleen woont, maar ook actief leeft. Met elkaar en de natuur. Hier woon je duurzaam, landelijk met heel veel groen en toch dichtbij de verschillende voorzieningen van Hellevoetsluis & Voorne aan Zee.

 

Appelgaard

In deze groene, natuurinclusieve en klimaatadaptieve omgeving worden er straks 45 duurzame houtskeletbouw eengezinswoningen gebouwd. Allemaal zijn ze ontworpen rondom het thema ‘landelijk wonen’ en met elkaar vormen ze het buurtje ‘Appelgaard’. De 25 koopwoningen van Appelgaard zijn de eerste woningen die in verkoop gaan in gebiedsontwikkeling Beaugaard, en jij kunt daar onderdeel van zijn.

Appelgaard ligt ten zuiden van de bestaande boerderij aan de Voorvorseweg. Ook al woon je straks in de eerste fase van een grote gebiedsontwikkeling, heb je hierdoor niet het gevoel dat je nog jaren in een bouwput woont.

 

Wonen in het groen

Het kloppende hart van de ontwikkeling van Appelgaard is het fijne groene en natuurlijke binnengebied. Met verschillende (fruit)bomen, heesters, een bloemrijk graslandschap en klimplanten die via pergola’s omhoog groeien is dit 365 dagen per jaar een fijne plek om te verblijven. De bestaande bomen aan de rand van de ontwikkeling, die grotendeels behouden blijven, geven het gebied een nog groenere uitstraling. In het autoluwe binnengebied wordt een speeltoestel voor kinderen geplaatst en is er ruimte om elkaar te ontmoeten.

Alle woningen hebben een voortuin hebben aan het natuurlijke binnengebied, zodat je de kinderen ook niet uit het oog hoeft te verliezen en ze hier veilig kunnen spelen. Om optimaal te kunnen genieten van het groen, hebben een aantal woningen een pergola met klimgroen of veranda met mossedum dak aan de voorzijde van de woning.

‘Het kloppende hart van de ontwikkeling van Appelgaard is het fijne groene en natuurlijke binnengebied’

Woningen

De woningen liggen niet alleen in een mooie omgeving, ze hebben ook nog eens heel veel te bieden! De woningen hebben woonoppervlaktes van ca. 79 tot 118 vierkante meter, hebben 2 of 3 slaapkamers en een vrij indeelbare zolder, zo is er voor ieder wat wils. Ook zijn er verschillende optiemogelijkheden om de woning nog verder naar wens te maken. Alle woningen hebben een diepe achtertuin, een voortuin aan het groene binnengebied en een losse berging in de achtertuin. Er zijn ook een groot aantal woningen met 1 of 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Tel daar een optimaal binnenklimaat bij minimaal energieverbruik bij op en wat heb je nog meer nodig?

Woningtypes Meer over duurzaam wonen

 

Opgroeien in Appelgaard

Je woont straks in een kindvriendelijke wijk. Tussen de woningen zijn speelplekken en het openbaar groen in de wijk nodigt uit om op avontuur te gaan. Doordat de woningen in Appelgaard gesitueerd zijn rondom de autoluwe groene zone, kun je als ouder je kind gemakkelijk in de gaten houden vanuit je voortuin. Op een paar minuten fietsafstand vind je diverse basisscholen, een middelbare school en mogelijkheden voor kinderopvang. Er wordt ook nog een nieuwe school onderzocht in het tweede deel van de ontwikkeling van Beaugaard. In de buurt zijn er volop sportmogelijkheden, ook voor jezelf.

 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.