Beaugaard Hellevoetsluis

Landelijk wonen aan de rand van de stad

Aan de rand van Hellevoet wordt gewerkt aan een nieuwe, gezonde en prachtige buurt: Beaugaard. Een buitengebied met volop ruimte, rust en natuur. Hier worden de komende jaren naar verwachting zo’n 1.000 nieuwe woningen gerealiseerd, en jij kan daar onderdeel van zijn. In Beaugaard woon je landelijk met heel veel groen en toch dichtbij de verschillende voorzieningen van Voorne aan Zee. Appelgaard is de eerste fase van Beaugaard die in verkoop gaat.

Met de historische vesting, verrassend veel leuke winkels, goede zorg- en sportvoorzieningen en gezellige eettentjes heeft Hellevoetsluis je veel te bieden. Maar ook aan voorzieningen als scholen en verschillende sport- en speelgelegenheden is gedacht. En de natuur… die is zo mooi en veelzijdig.

Beaugaard is met recht een unieke plek aan de rand van Hellevoetsluis. Door de overgang van stad naar land geniet je op deze locatie volop van het rijke polderlandschap, maar ook van alle faciliteiten van Hellevoetsluis, Voorne aan Zee én Rotterdam.

 

Hellevoetsluis

De maritieme vestingstad

Hellevoetsluis is een stad die van alle markten thuis is, deze bruisende stad heeft een ideale mix van voorzieningen, natuur en historie. De schitterende ligging aan het Haringvliet heeft een belangrijke rol gespeeld in het verloop van de geschiedenis voor Hellevoetsluis. En die historie is op veel plekken nog voelbaar.

Wandel door de historische vesting, geniet van een hapje en een drankje op een van de terrassen aan de haven, ga heerlijk winkelen op De Struytse Hoeck, fiets langs het Haringvliet, speel een potje padel of een van de talloze andere sporten, wandel door de polder, breng een bezoek aan de bioscoop of ga naar het strand in Rockanje. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Dus waar wacht je nog op? Maak kennis met Hellevoetsluis en ontdek de vele mogelijkheden die deze stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning, avontuurlijke watersporten, of een bruisend sociaal leven, Hellevoetsluis heeft het allemaal.

Beaugaard

Appelgaard is onderdeel van de ontwikkeling Beaugaard

Vanaf het moment dat je deze nieuwe woonwijk binnenkomt voel jij je al thuis. Of het nu met de auto is over de weggetjes met zicht over het diverse landschap en de knusse woonbuurten of bijvoorbeeld met de fiets langs de kreek…. Ontspannen en onthaasten is vanzelfsprekend in Beaugaard.

Beaugaard wordt ontwikkeld tot kleine woonbuurten met een gevarieerd woonprogramma. Of je nu jong of oud bent, een rijwoning of een eigen kavel om op te bouwen zoekt, wilt kopen of wilt huren; er is voor ieder wat wils. De kleine woonbuurten sluiten aan op de omgeving en worden omringd door de natuur. Dat maakt wonen in Beaugaard zo bijzonder.

Net als de natuur heeft ook het wonen in Beaugaard tijd en liefde nodig om te kunnen groeien. Beaugaard wordt daarom in fases uitgewerkt. De eerste fase bestaat uit circa 360 woningen met de ambitie om in fase 2 het aantal woningen uit te breiden tot een totale gebiedsontwikkeling van circa 1000 woningen. Ook wordt de komst van verschillende voorzieningen als winkels en een school hierin onderzocht. Er staat dus veel te gebeuren in de omgeving!

‘Hier woon je landelijk, in het groen, en toch dichtbij alle voorzieningen van Voorne aan Zee.’

Bereikbaarheid

Met de auto en het openbaar vervoer kun je hier uitstekend uit de voeten. Door de omgeving rijden verschillende buslijnen die Hellevoetsluis met de regio verbinden. En reis je met de auto? Binnen 4 minuten ben je via de Voorvoorseweg en Noorddijk op de N57. Binnen 12 minuten ben je op de A15 richting de Ring Rotterdam. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de Blankenburgverbinding, die Voorne Putten nog beter zal verbinden met de noordelijke oever van de Maas.

Ben je een liefhebber van fietsen? Met een uitgebreid netwerk van fietspaden en routes is de stad gemakkelijk te verkennen op twee wielen. Geniet van de frisse lucht terwijl je langs de prachtige kustlijn fietst, ontdek de polder of breng een bezoek aan de historische bezienswaardigheden van de stad.

Winkels en scholen heel dichtbij

In slechts 10 minuten ben je vanuit Beaugaard in winkelcentrum De Struytse Hoeck, zowel op de fiets als met de auto. Hier vind je verschillende grote supermarkten, speciaalzaken en winkels. Denk aan de Hema, Kruidvat, Etos, H&M, Bomont, Bruna en lokale ondernemers zoals een slager, groentewinkel, kaaswinkel, bloemist, bakker, cadeauwinkel en hobbywinkel. Hier vind je ook de weekmarkt. Ook dichterbij huis, op maximaal 5 minuten, heb je verschillende winkels op het Evertsenplein.

In de omgeving heb je ook verschillende mogelijkheden in scholen (en kinderopvang) voor zowel de allerkleinsten als de allergrootsten. Binnen 5 minuten fietsen vind je zowel kinderopvang als 3 basisscholen, 2 middelbare scholen en 1 school in het middelbaar beroepsonderwijs.

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.